Baker Hansen på tur…!

Da Nansen dro med Fram over Polhavet hadde han med seg «Vidunderskjønn marsipankake» ifra Baker Hansen. Vi følger selvfølgelig i disse stolte tradisjonene når vi skal på ekspedisjon i polare strøk.

Vårt valg har falt på det som både er lett få i seg og gir mye kalorier. Mandler, sukker, smør og egg gjør susen når døgnet stort sett består i å gå på ski.. Vi kommer til å ha med oss Baker Hansens  «Suksessterte», oppdelt i porsjoner i lommene som mat mens vi går på ski. På kvelden blir det et måltid Real Turmat. Vi har ifra tidligere god erfaring med brødet til Baker Hansen, når vi er på skirenn. Både min og Andreas Nygaards frukost før både Vasaloppet og Birken var 2 skiver loff Baker Hansen med sjokade.

Det nærmer seg nå tur, vi reiser 15 mai. Nå har vi fokus på å få orden på utstyr, ski og pulker.

Min trening siste dagene har vært:

Torsdag 26: Sykkel ca 130km Mallorca, småkupert, hardt et fjell, ca 165 puls.Puigpunyent-Esporles.

Fredag 27: Sykkel flatt: 135, Muro-Can Picafort-Sa Pablo-Algaida-Palma

Lørdag 28: Hjemrese

Søndag 29: Romaskin og litt løp , show Tønsberg

Mandag 30: Løp 1t med noen drag og 4 sting løp. Vektvest hele dagen

Tirsdag 1: Løp 40min, Elendige bein.. Vektvest 10kg hele dagen.

Onsdag 2: Løp 15 min, vonde bein.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *