Blink Rulleski renn 60km

 

 

I går var det et virkelig bra startfelt i Blink rulleski renn. Det ble en bra dag for Tord som ble 4 tilslutt. Jeg kjente jeg var sliten etter dagene i Danmark, og 2 dager på Beitostølen på sommerskiskole. Rennet gikk fort, både opp og ned… Det var høy fart, og når vi gikk inn i lang bakken hadde jeg ingen ting å gå med. Måtte slippe meg ned i gruppe 3. Der havnet også Ustiogov, og vi prøvde på jage inne tetgruppa. Klarte ikke det, kom i mål som 17, 1.35 bak. Allikevel en utrolig bra økt! Får testet form og alt blir satt under press. Imponert over Anders Høst som blir 3. Gøy å se at langløperne klarer seg bra mot verdens beste skiløpere!

Nå er jeg motivert for bra trening fremover. Jeg trenger struktur! Er det noen som kjenner seg igjen…?

Den 11 august er det Oslo Triathlon. Der er hele Team Ragde med…og over 100 ansatte! Tar du utfordringen?

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *