Endless Summer…

 

For et fantastisk vær..og for en fantastisk sommer… For de som er glade i sol, sommer, sjø og bad er det jo bare å nyte..

I forhold til treninga kan det bli litt tyngre, i alle fall om man planlegger dårlig.. Jeg liker å trene på morgenen, før andre aktiviteter. For min egen del har jeg stort sett bare trent en økt, da resten av dagen blir brukt på andre ting med ungene som tar såpass med krefter at jeg ikke ser noe poeng i å trene 2 økt på kvelden. Ikke optimalt, men det er hensyn man må ta når man har familie. Dette er også tiden for å benytte muligheter for variasjon.. Svømme, svimrun og  kajakk er fine aktiviteter det er fint å legge inn nå..for en ivrig mosjonist..

Jeg er fortiden i Danmark, på sykkelritt med Oliver. Her er det mellom 32-34 grader.. Jeg løper en kort tur på morgenen noen dager, ellers rulleski. Ikke for lange turer, men legger inn hurtighet. Jeg merker at det er tungt å trene på ettermiddagen etter hodet og kropp har vært andre steder hele dagen, noe alle mosjonister sikkert kjenner seg igjen i. Har du en plan..og bestemt deg for hva du skal gjøre er det lettere.

Jeg har hatt 3 fine hardøkter siste perioden. Den ene var 1t sammenhengene hardt, ikke knallhardt ( såkalt terskel..) i Slagendalen. Jeg på c3 og Jørgen og Simen jr løper i Oseberg på c2.

Jeg har og løpt en klassisk løpe intervall med gjengen i TFIK. 8×4 min, P-1 min rundt Messedammen. Var hardt, og jeg kom overraskende høyt i puls av å løpe flatt, selv om jeg ikke gjør dette mer. Lå mye på 170-174..Høy I4 er jo det.

Den siste økta var 6×10 min på C2 ski med sykkel pes bak faderen..en skikkelig effektiv økt. Høy fart var i alle fall tanken..

Nå er det to dager igjen i Danmark..jeg er imponert over de danske syklistene..de er rå. Så det blir lite trening, men veldig spennende allikevel.

Tips I varmen: Ikke farlig å trene, bruk morgenene, ha en plan om sommeren så går det lettere!

1 svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *