I gang med trening igjen..

Etter Grønland har kroppen vært både sliten og lite mottagelig for skikkelig trening. Det har og vært deilig å bare slappe av i sommer varme..og komme i vanlig modus igjen.. Etter sesongen var slutt i Levi midten av april har jeg hatt en uke på Mallorca med sykkel, litt testing av utstyr på ski. Jeg har vært 1 uke i Danmark på ritt…men ikke syklet selv.. Grønland tok krefter, men var helt rått. Fantastisk tur og enorm erfaring. Vi var i denne landsbyen i 3-4 dager før vi kom oss ut med helikopter løft til et sted de hadde flystripe. Her fikk vi seng, dusj og mat…Deilig!

Har vært hjemme 1 uke nå. Har løpt 45 min en dag, har hatt 3 styrke økter på 45min-1t. Var svak.. Har og hatt 4 rulleski turer. Utrolig svak , men fremgang for hver tur.. I dag var første økt det fungerte ok. Gikk langtur med Simen Østensen ca 3.15t. Godt å være tilbake i vanlig modus..

Merker det vanlige..at jo mindre man trener jo tyngre er det med motivasjonen. Virker lenge til vinteren…og tungt å komme igang med rutine med trening. Kjenner hodet har bra av å kople av litt.

Planen er å trene litt forsiktig neste 2 ukene, ikke for lange økter. Har ikke hatt noen hard økter enda. Styrken er merkbart dårligere, men vet den kommer seg fort.

Vi starter første samling i Oslo med TEAM RAGDE 19 mai. Det blir godt!!

1 svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *