Gjør trening lett tilgjengelig!

 

Dørstokk mila gjelder for alle! Både mosjonister..og alle verdens beste idrettsutøvere. Motivasjonen til å trene varierer for alle. Derfor gjelder det å legge til rette slik at denne motivasjonen blir bedre, og at dørstokkmila blir lettere.

For min del er det å ha en plan over hva jeg skal gjøre de neste dagene viktig. Jeg vet hva jeg skal trene når jeg står opp om morgenen, alltid. Ellers blir det sjelden noen trening…

Det å avtale noen faste økter sammen med andre er viktig, og gjør det mye lettere å trene.

Sørg for og enten ha trenings muligheter på jobben, eller hjemme. Aller helst begge steder. For min egen del er dette helt avgjørende. Med noen grep og enkle investeringer kan du gjøre mye hjemme. Mølle, skierg , noen styrke apparater eller hang ups stang gjør susen! Fantastisk bra og gjør trening enklere. Selvfølgelig er det viktigste for mange å komme seg ut, men med nærhet til trening kan du lett trene dobbelt så mye.

Har du ikke dette på arbeidsplassen gå inn for å skaffe det! Burde vært obligatorisk..

Hadde igår en hard styrke / kondisjons økt med ansatte hos Ragde på deres lokaler på Ensjø. Alle kan trene sammen, og du kan gjøre det til så hardt du vil.. God stemning!

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *