Litt Grønlands minner…

 

GH010248

Etter 36t i teltet var det godt å komme avgårde..med fortsatt tro på rekord..  Her var jeg temmelig kald..

Kroppen er enda ikke helt i «vater». Numne tær, negler som nå detter av på nesten alle fingrene..og litt trøtt og sliten. Har trent litt forsiktig. Kjenner at kroppen ikke tåler så mye, og at jeg må trene noe mindre.. Lørdag er det rulleski renn Kragerø-Gautefall. Mitt favoritt renn, som både er langt og har en tøff avslutning. Jeg går ikke, skal i bryllup til Ole Kristian Bøen og Solveig. Da håper jeg  resten av laget får en fin gjennomkjøring og test, følg med på TV2 lørdag!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *