Marka på sitt beste!

 

Etter langtur mandag, ble tirsdag en dag med møter og en skitur med teknikk for ansatte hos Ringnes.

Onsdag skierg 10, hard styrke 1.00t så skierg 10x20s max.

I dag langtur i marka, 77km ca 5.45t. 1 drikkebelte og 1 sjokolade. Har noen turer i marka etterhvert, men dette var den fineste! Nå er det bare å komme seg ut å gå mest mulig og lengst mulig!

I dag hadde jeg bra turfølge det meste av turen av tidligere storløper Bjørn Aril Bøhleng. Han klarte seg bra, men ble både sulten og tørst…

4 replies
 1. Vegard
  Vegard says:

  Hei! Trenger du på langturer med lite næring bevisst for å øke fettforbrenningen? Jeg har også forsøkt å gå noen langturer med lite karbohydrat, men synes at dette gir veldig lang restitusjonstid?

  Svar
  • Anders Aukland
   Anders Aukland says:

   Ja, har noen turer med lite sukker. Er bra å ha noen av de, men koster litt mer. Viktig å spise raskt etter, både karbo proteiner. Dette er veldig trebart, de som trener endel, har ikke noe problemer med langturer uten å måtte fylle på mye. I renn kjører vi på med sukker.

   Svar
 2. Tane
  Tane says:

  Which technique do you normally use on easy long ski tours? How much diagonal or skating do you recommend for an amateur (for example led 3 in VL) who wants to double-pole ski maratons without kick wax?

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *