Råskinnet!

Etter en fantastisk påske der mange har opplevd noen rå dager på fjellet er vinteren definitivt over. For mange skiløpere er det deilig at sesongen er slutt, men samtidig litt trist og rart. Strukturen i treninga blir dårligere, klare mål med viktige skirenn er plutselig ikke der lengre..og det er faktisk mye tyngre å trene… Ja, det oppleves nesten som et ork bare å ta seg en løpetur…Vårdepresjon kalles det hos skiløpere..

Dette viser hvor viktig struktur og noen mål er for hvor lett det er å trene.. Jeg syntes det er lettest å trene når jeg trener som mest og hardest, tyngst nå i april og mai..Har liksom ikke noe struktur og mål..

Samtidig vet jeg at det er veldig dumt å slippe seg ned! Det er en stor fordel å fortsette å trene, men kanskje mye mer variert og annerledes. Nå blir det løping, sykkel og litt styrke. Jeg tenker å legge inn en bra bolk med styrke og jeg kommer til å lage meg en god plan utifra erfaringer i vinter på hvordan jeg vil trene. Komme igang skikkelig 1.mai..Jeg har noen spennende pg konkrete planer, som jeg tror passer godt til gamle folk..som meg…og deg..! Skal dele mer om dette snart..men stikkord er kvalitet, struktur og bolker.

Mitt tips til deg som mosjonister nå er å delta på endel andre arrangementer! Først kommende helg kommer Råskinnet, et flott arrangement for hele familien på Sognsvann. Uka etter er det Holmenkollstafetten.

Vi i Team Ragde deltar med famile og venner på Råskinnet! Møt opp på Sognsvann til en spennende utfordring! Sees der!

www.raskinnet.no

Anders

5 replies
 1. Sören Adolfsson
  Sören Adolfsson says:

  Hej Anders!
  Gott o se dig på Blinkfestivalen.
  Bra kört!
  Har du lagt ned denne bloggen eller letar jag på fel ställe?
  Spänd på höra om dina åsikter om träning för gamlingar som mig som du skrev i Råskinnet»

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *