Sesongavslutning med Reistadløpet…og Ylles-Levi

Reistadløpet er et skikkelig gammeldags skirenn med brutale bakker, mange høydemeter, rå natur og heftige nedkjøringer. Det gamle millitære løpet krever store kapasitets egenskaper for å vinnes. Dette er et renn for feste om føret er stabilt. Derfor er det gøy når løpere som normalt ikke staker kommer hit for å gå..i det som likner en god gammeldags 5mil. For meg ble det veldig uvant å gå diagonal. Fungerte bra første bakken..i den andre var det lite snert og trykk igjen i frasparket.. Men vi liker dette løpet som stiller noe andre krav enn normale langløp gjør. Dessuten går rennet i fantastisk natur og omgivelser. Anbefales!

Nå venter 70km i Ylles- Levi. Finalen på sesongen. Der avgjøres gul trøya i SkiClassic 2019. Andreas har et lite forsprang på Petter..men det blir en hard kamp. Nå lader vi opp og gleder oss til å øse ut de siste kreftene for vinteren!

Har du ikke lagt bort skiene enda anbefaler jeg noen skøyte turer i marka nå, det er fortsatt muligheter for fine skiopplevelser nå på våren! Følg oss neste lørdag, da skal Livo Niskanen gjøre det han kan for å få revansje ifra i fjor..Vi er klare!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *