Skippertak mot Vasaloppet!

 

I dag er det 10 dager til Vasaloppet! Det lengste og mest prestisjefylte langløpet. Har du planer om å gå er det fortsatt muligheter til å trene smart. Alle skjønner jo at det meste og viktigste av forberedelser må ha vært gjort nå, ,men trening er faktisk så ferskvare at du fortsatt kan påvirke formen din om 10 dager!

Det de fleste trenger er noen lange turer, med mye staking. Jeg ville anbefalt enten 2 langurer i helga på ca 4t, mest mulig staking. Alternativt en langtur på 4t og Hafjell Skimaraton eller noe tilsvarende. Så ville jeg hatt en vanlig intervall økt tidlig i neste uke, gjerne skierg. Så minst mulig trening og mye overskudd siste 3-4 dagene. Det er lite snø mange steder på Østlandet. Er du ikke på fjellet i helga finner du skiføre nord i Nordmarka, Vestmarka og Ringkollen. Alternativt er rulleski neste like bra. Jeg hadde en fin langtur i forrige uke i Tønsberg, fantastisk bra!

Ha ski og utstyr mest mulig klart, spis bra med raske karbohydrater siste 2-3 dagene men ikke over spis. Skaff deg et bra drikkebelte og noen geller du kan ta med på turen mot Mora! Det er bare å glede seg!

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *