Skitest

Denne uka er vi i Livigno og forbereder oss til viktige renn som kommer. Lørdag går vi Ladiagonela i Engadin dalen. Det er et flott renn på 60 km i variert terreng. Høyden på 1850moh gjør det også ekstra tungt. Uka etter kommer et av sesongens høydepunkt…Marcialonga! Vi regner med formstigning og topp resultater da!

Dagene nå brukes til mye rolig trening, noen lange turer og best mulig aklimatisering. Vi bruker mange av treni gsøktene på også å teste ski. Vi kjører gjerne en parallell test for å se på gli, men like viktig er å bytte ski under en intervall økt å kjenne forskjeller. Tar du med 2 par ut på trening og skiller de lærer du mer om skia dine. Vi ønsker å gjøre mest mulig før de siste dagene det er renn. For deg som skal gå Marcialonga er det lurt å få en langtur på 3-4 t og en hard økt siste del av denne uka. Neste uke må du samle mer overskudd! Er fortsatt lite snø i Val di Fiemme…men hele løypa ligger klar med kunstsnø.

Mer oppdateringer om føret kommer…

1 svar
 1. Erling Moen Synnes
  Erling Moen Synnes says:

  Hvor mange stakeski trenger jeg som ivrig amatør?
  Hei.
  Jeg har fått superdilla på staking og staket Birken I fjor. Da stod jeg imidlertid bom fast med bemerkelsesverdig dårlig glid.
  I år har jeg tenkt å jobbe litt med skiparken.
  Ikke for avansert/komplisert , men godt nok til at jeg treffer høvelig på de rennene jeg går.
  1. Hvor mange stakepar tenker du er ok for å dekke grovt de fleste fører?
  og
  2. Er det forskjell på spennkurven på en varmstakeski vs. en kaldstakeski?

  God tur opp Via Avisio

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *