Toblach-Cortina

Etter Marcialonga forrige søndag måtte jeg hjem en tur etter 2 og en halv uke på reise og 3 renn. Mandag ble hjemreise, tirsdag ble endel møter og litt sponsor arbeide. Trening ble bare 1t rolig ski Kollen mens jeg hadde teknikk kurs for 18 ivrige ansatte hos Ringnes. Onsdag kjørte jeg oppvarming på skierg, så hard styrke 1.15t så skierg 10 min 30´30 der jeg går 30s rolig, 30 sek økende fart til Max, så 5min 45´15 og tilslutt 5x20s Max. Torsdag var det mye snø..så dro 3.15 skiersg snittpuls rett over 120. Veldig god økt. Fredag reise ned til Toblach og rett på start lørdag.

Rennet ble hardt, var tungt de første 30km i slak oppover og tung snø. Gøy med Sergej Ustiogov på start.Han var offensiv og sterk, men mistet trykket i armene på slutten. Jeg syntes Ilja Chernousov var sterk, og jeg hadde noen tunge km før toppen.. Etter toppen roet det seg og, jeg kom løs noen km i partiet 11-5km igjen…  Det kjentes bedre siste del av rennet. Siste 3km var utrolig smalt og svingete inn i Cortina. En vanvittig posisjons kamp som ente utrolig bra for laget! Dobbelt til Tord og Andreas. I dag ble en lang reisedag hjem.

I morgen starter Vasaoppkjøringen! Det er 4 uker å gjøre jobben på. Jeg kommer til å legge ut gode tips jeg mener mosjonister bør prioritere, og jeg legger ut min egen trening. Har du planer om å gå Vasan lag deg en 4 ukers plan nå!

Nøkkeløkter du bør ha med kommer imorgen!

 

2 replies
 1. Jørgen
  Jørgen says:

  Hei! Varierer du frekvens, motstand og hastighet underveis i en 3t rolig langtur på SkiErg? Drikker du underveis?

  Svar
  • Anders Aukland
   Anders Aukland says:

   Ja, varierer. Denne gangen dro jeg 10 min på hver. Startet på 1..så opp til 10 og ned igjen. Dro på puls. Ønsket å ligge lavt..ca 120. Hadde ingen impulser denne gangen, men bruker å ha det.

   Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *