Vårtrening..

 

Er såvidt igang med trening etter turen til Grønland. Har vært sliten innimellom..og har trent lite. Kjenner også det er lenge til vinteren… Er motivert for å trene, men blir lettere å trene når jeg trener mer og hardere utover høsten. Når rutinene er bedre, når formen er bedre, og hodet mer skrudd på.

Det er utrolig hvor mange skiløpere som er veldig skrudd på i hodet nå…starten av juni. For bare uker siden,,eller 2 måneder siden var det viktige skirenn, poeng å kjempe om. Ikke alle var like skrudd på da syntes jeg…Rart!

Men nå..7 med før virkelig viktig skirenn trenes det ekstremt godt..testrenn, perser, samlinger..  Det er bra! Tror noen fort kommer opp på et bra nivå. Det er jo heller ikke lurt å slippe seg for langt ned.., skal man ta steg gjør mange det på våren!

Men jeg tror på å trene godt, uten å være mentalt på max. Solid trening gjennom sommeren, mens hodet skrus litt mer på utover høsten, og virkelig er på om vinteren.

Jeg må kjenne litt på presset for å orke å trene.. Derfor er det motiverende å se alle som perser på trening nå..

Vi starter samling 19 juni. Blir noen dager i Oslo, så rulleskirenn Kragerø-Gautefall. Så til Tønsberg, videre til Bø for Kanalrennet.

I dag ble det rulleski langtur 3.10, ca 55km, Bærum, kupert. C3, I ettermiddag en rulleskitur med Oliver.

I morgen blir det ny langtur..med Simen. Godt å ha noen avtaler for å lettere kommer seg ut..

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *